Hoşgeldiniz Kadınlar!
Sitemiz sadece kadın üyeliklerine açıktır.

  • DOLAR
    %0,30
  • EURO
    %0,92
  • ALTIN
    %1,32
  • BIST
    %-0,42
Kızılcık meyvesinin yararları neler saymakla bitmiyor!

Kızılcık meyvesinin yararları neler saymakla bitmiyor!

Zeytin büyüklüğündeki bu kıpkırmızı ekşi meyveler yiyenlere sağlık saçıyor!Genellikle mayhoş lezzetinden faydalanılarak şerbeti, şurubu ve marmelatı yapılan bu muhteşem meyveler bağırsak problemlerinden egzamaya kadar bir hayli hastalığa iyi geliyor. Güzün bu özel meyvesini sizler için inceledik. İşte kızılcık ve sağlık yararları! Mide kanserine neden olan pylori bakterilerini yok eder. Kızılcık, kanser hücrelerinin gelişmesini yasaklayan antioksidan […]

Zeytin büyüklüğündeki bu kıpkırmızı ekşi meyveler yiyenlere sağlık saçıyor!
Genellikle mayhoş lezzetinden faydalanılarak şerbeti, şurubu ve marmelatı yapılan bu muhteşem meyveler bağırsak problemlerinden egzamaya kadar bir hayli hastalığa iyi geliyor. Güzün bu özel meyvesini sizler için inceledik. İşte kızılcık ve sağlık yararları!

Mide kanserine neden olan pylori bakterilerini yok eder.

Kızılcık, kanser hücrelerinin gelişmesini yasaklayan antioksidan özellik taşır. 2-Kızılcık suyu mide kanserine neden olan pylori bakterilerini yok eder. 3-Kızılcık suyundaki esanslar göğüs kanserini maniler. 4-Kızılcık ayrıca kolesterole ve kalp rahatsızlıklarına iyi kazanç. 5-Diş ve diş eti alakalı rahatsızlıkların ortaya çıkmasını önler.

Kızılcık çayı ishale karşı oldukça tesirlidir.

Kızılcık meyvesi genellikle dizanteri ve ishal rehabilitasyonunda kullanılır. İshal rehabilitasyonu için kızılcık reçetesi ananesel bir tarifle hazırlanır. 9 adet kızılcık birkaç dilin armutla ve fındık kabuğuyla karıştırılır. Bu karışım sıcak suda kaynatılır. Ilık halde harcanan bu kızılcık çayı ishale karşı oldukça tesirlidir.

Bağırsak asalaklarına ve gut hastalığına iyi kazanç.

Kızılcık meyvesi ya da kızılcık yaprakları kullanılarak yapılan bir karışım egzama eşi cilt hastalıklarına, bağırsak asalaklarına ve gut hastalığına iyi kazanç. Bu karışımı yapmak için 50g kızılcığı 250ml yemeklerde ve alkollerde kullanılan içkinin içerisinde ezin. Bu karışımı 15 gün süresince dinlendirip süzün.  15 gün sonra karışım hazır olduğunda günd

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN