Hoş bir gün dileği ile, merhaba bal kabağı mevsimi dedik, balkabağını tatlıdan tuzluya her tarifte sınamaya kararlı olarak yolumuza devam ediyoruz. Bu günde Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi vereceğiz. Bu üretimi kolay pastayı, özellikle mutfak yeteneği henüz yeni yeni oluşmaya başlamış kadınlar için birebir. Üretimi en fazla yarım saatini alacak olması da artı puan kazandırıyor […]
Hoş bir gün dileği ile, merhaba bal kabağı mevsimi dedik, balkabağını tatlıdan tuzluya her tarifte sınamaya kararlı olarak yolumuza devam ediyoruz. Bu günde Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi vereceğiz. Bu üretimi kolay pastayı, özellikle mutfak yeteneği henüz yeni yeni oluşmaya başlamış kadınlar için birebir. Üretimi en fazla yarım saatini alacak olması da artı puan kazandırıyor tarife. Yemek sitemizde Mozaik Pastanın olağan hali ile yapmak isterseniz Mozaik Pasta Tarifine bakmanızı öneririz. Kabul günleriniz için harika börek tariflerini yeniden sitemizde bulmanız olası. Bal kabağının içerisindeki, yüksek oranda bulunan beta karoten, görmede besbelli yarattığını, unutkanlığa iyi geldiğini belirtmeden geçemiyeceğim. Günün belirli saatlerini bilgisayar başında geciren çalışanlar için harika bir sebze bal kabağı. Bu surattan tariflerimizi bu zengin sebze ile zenginleştiriyoruz. Perhizde olan takipçilerimizi de düşünerek hazırladığımız Perhiz Tarifleri Kategorimizde suratlarca tatlı ve tuzlu tariflerimizden biri de Perhiz Mozaik Pasta Tarifi bir tık ötenizde. Artık Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifinin malzeme listesi ve yapılışına geçebiliriz.
Yarım Kilo, bal kabağı
170 gram 1 su kadehi toz şeker
4 yemek kaşığı, ceviz çekilmiş
250 gram 1 su kadehi su
1 kutu, bisküvi pötübör
Üzeri için
bitter çikolata
Öncelikle bal kabakların kabuklarını atayalım, minik parçalara ayıralım yıkayıp bir tencereye alalım. Üzerine şeker ve suyu ilave edelim orta dereceli ısıda pişene kadar pişirelim. Pişen bal kabaklarının ılınmasını bekleyelim ılındıktan sonra çatalla ezelim, içerisine çekilmiş cevizi parçalanmış bisküvileri ilave edelim iyice karıştıralım. Düz bir zemine alüminyum folyoyu serelim, üzerine hazırladığımız harcı bütün ortaya gelecek bir biçimde uzunlamasına yayalım. Sonra ücgen bir biçim olacak biçimde enarlarını düzleyerek biçimini verelim. Biçim verdiğimiz pastayı dondurucuya koyalım, takribî 5 saat dondurucuda dinlendirelim. Servise sunacağımız zaman folyayu üzerinden biçimini bozmadan çıkaralım, ben mari usulü erittiğimiz çikolatayı üzerine dökerek sunalım. Afiyet olsun..
Ataşehir, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda bulunan, son yıllarda hızla gelişen ve..
Göz çevresinde oluşan yaşlılığın en önemli belirtilerinden biri de kırışıklıklardır...
Uykusuzluk sorunu yaşayanlar size uykuya rahat bir şekilde dalmanıza yardımcı..
Gerek görünümü gerek sağlık açısından oldukça dikkat edilmesi gereken hastalıklardan..
link label..
link label..
Orta yaşlar dediğimiz 40’lı yaşlardan sonra başlayan görme sorunu nedeniyle..
Sabahları güne başlarken zorlanıyor ve iş yerinde uykusuzluğa yenilip güçlü..