Hoşgeldiniz Kadınlar!
Sitemiz sadece kadın üyeliklerine açıktır.

  • DOLAR
    %0,30
  • EURO
    %0,92
  • ALTIN
    %1,32
  • BIST
    %-0,42
Ağız çalkalama suları zararlı mıdır? Ağız çalkalama suyu ile ilgili bilmedikleriniz…

Ağız çalkalama suları zararlı mıdır? Ağız çalkalama suyu ile ilgili bilmedikleriniz…

Ağız kokusunu önlemenin en ehemmiyetli yoludur ağız çalkalama suyu! Hemen hemen hepimizin evinde bulunan ve özellikle sabahları kullandığımız bu suyun gerçeğinde meçhul bir çok hasarının olduğu açıklandı! Amerikalı bilim insanları, günde 2 defa ağız çalkalama suyu kullanmanın tip 2 diyabet tehlikesini yüzde 50 oranında artırdığını açıkladı. Telegraph gazetesinin haberine göre; ağız gargaraları, günlük diş fırçalama […]

Ağız kokusunu önlemenin en ehemmiyetli yoludur ağız çalkalama suyu! Hemen hemen hepimizin evinde bulunan ve özellikle sabahları kullandığımız bu suyun gerçeğinde meçhul bir çok hasarının olduğu açıklandı!

Amerikalı bilim insanları, günde 2 defa ağız çalkalama suyu kullanmanın tip 2 diyabet tehlikesini yüzde 50 oranında artırdığını açıkladı.

Telegraph gazetesinin haberine göre; ağız gargaraları, günlük diş fırçalama rutini için verimli ve hasarsız gibi görünse de yapılan yeni bir araştırma ağız gargaralarının çok da masum olmadığını gösterdi.

GÜNDE 2 KERE KULLANIYORSANIZ…

Ağız devireme usulünün, ağızdaki hasarlı bakterileri kastetmesi beklenirken, gerçeğinde verimli hasarlıları da yok ettiği açıklandı. Ağız kokusunu önlemede ve daha ferah bir soluğa sahip olmada ehemmiyetli bir yer yakalayan ağız çalkalama suyunun ağızdaki bakterileri öldürürken, kronik hastalıklara da davetiye çıkardığı belirtildi. Araştırmaya katılan şahıslar arasında günde 2 kere ağız çalkalama suyu kullananların diyabet tehlikesinin yüzde 50’ye kadar çoğaldığı gözlemlendi.

Araştırmanın yazarı Profesör Kaumudi Joshipura, ağız çalkalama suyunun hasarlı bakterilerle birlikte diyabete ve obeziteye karşı gözetici olan verimli bakterileri de öldürdüğünü söyledi.

Profesör Joshipura, ağız çalkalama sularının hepsinin aynı antibakteriyel malzemelerden oluştuğunu ve bu antibakteriyel malzemelerin de hem hasarlı hem de verimli bakterileri öldürdüğünü açıkladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN